Saense Balle maakt diverse soorten gehaktballen voor bij de maaltijd of gewoon lekker op een broodje!

- Saense Mosterd gehaktballen, verpakt per 2 stuks en te koop bij diverse verkooppunten.

- Zaanse Sambal gehaktballen, verpakt per 2 stuks en te koop bij diverse verkooppunten.

- Basic gehaktbal, de ideale gehaktbal voor de verkoop vanuit de jus bijvoorbeeld bij u in de sportkantine.

- Seizoens Gehaktbal, elk kwartaal een gehaktbal passend bij het type weer. per stuk verpakt en verkrijgbaar bij diverse verkooppunten.

De Basic gehaktballen zijn per 8 stuks vacuüm verpakt en de minimale afname is 4 verpakkingen van 8 stuks.

Nieuwsgierig naar deze gehaktbal? ik kom graag eens bij u langs om wat proefmonsters te brengen en eventueel samen kijken naar de mogelijkheden om de gehaktballen bij u op de locatie te verkopen.

Saense Balle kan u ondersteuning in de verkoop van de gehaktballen door middel van te leveren POS materiaal en van verkoopmeubel tot de Saense Balle jus.

 

De Saense ballen zijn klaar voor gebruik, de gehaktballen zijn na het aanbraden verder gegaard in de huisgemaakte jus.

Na dat ze helemaal gaar zijn en afgekoeld verpakken wij ze vacuum en hierdoor hoeft u ze alleen nog maar in de vacuum verpakking te verwarmen in warm water en u kunt genieten.

De gehaktballen zijn gemaakt met gehakt van Slagerij Schoen uit Zaandam en verder geen toegevoegde voedingstoffen, gewoon zo eerlijk als mogelijk.

 

  € 20,00   4 rundvlees hamburgers, 95 gram per stuk(rundvlees van Slagerij Schoen) 4 Saense Balle BBQ Sticks, 95 gram per stuk(lekker pittig met Jalapeno sambal van Zaanse Sambal) 12 stokjes kipsate(Kipdijfilet van Ruig uit Oostzaan)    Levering:  Bevroren minimaal 2 dagen vooraf bestellen  
voor 4 personen
 
Sausadvies: Diverse
 
16 gehaktballen van ongeveer 125 gram per stuk. inclusief jus, ballen in de pan, jus erbij en met 30 minuten zijn de gehaktballen warm. U moet zelf eventueel voor broodjes zorgen.
16 basic gehaktballen in een partypan
Prijs: € 25,00
 
 
De basis van Saense Balle is een heerlijke bal gehakt van rund en varkensvlees. Na het braden heeft het balletje nog even lekker in de huis gemaakte jus liggen sudderen. Een soort grootmoeders balletje met Zaanse mosterd erin verwerkt. Met deze gehaktbal heeft Saense Balle in 2016 de derde plaats behaald bij de Telegraaf Gouden Gehaktbal verkiezing.  
Verpakt per 4 x 3 stuks van 110 gram
Prijs: Op aanvraag
Sausadvies: Zaanse Mayonaise
Bestelnummer: #40
Rund en varkensvlees gehaktbal met de lekkerste sambal van de Zaanstreek “Zaanse Sambal” en verse paprika. Na het braden heeft de gehaktbal nog even lekker in de huisgemaakte jus liggen sudderen. Heerlijk en pittig.
Verpakt per 4 x 3 stuks van 110 gram
Prijs: Op aanvraag
Sausadvies: Zaanse Mayonaise
Bestelnummer: #41

De ideale gehaktbal voor de sportvereniging, deze gehaktbal is gemaakt van zowel rund als varkensvlees en gekruid met huisgemaakte gehaktkruiden en wat gepofte mosterdzaadjes. Waarom is deze gehaktbal ideaal voor de sportvereniging? Deze gehaktbal kan er prima tegen om wat langer in de jus te liggen. 
 
Prijs: Op aanvraag