Welkom bij

Saense Balle

Met de hand gedraaid en met trots gebraden

Saense Balle

Er gaat niets boven een heerlijk broodje bal!

Dit kan nu met de Saense gehaktballen van Saense Balle. Saense Balle biedt een compleet pakket voor o.a. sportkantines etc.

Met compleet bedoelen wij: 
Bestellen en verwarmen, want de Saense gehaktballen zijn klaar voor gebruik!

Wij leveren de gehaktballen voorgebraden vacuüm per drie verpakt, u hoeft de ballen alleen nog 15 minuten in warm water op te warmen. Eenmaal warm en in de jus kunt u de ballen warm houden in de pan die bij het verkoopmeubel hoort.

De basis van Saense Balle is een heerlijke bal gehakt van rund en varkensvlees en uitsluitend met ingrediënten van Zaanse leveranciers.

Er is keuze uit drie soorten; één met Zaanse mosterd, één met Zaanse sambal en een ideale gehaktbal voor de sportvereniging om wat langer in de jus te laten pruttelen.

Partyballen

48 partyballen voor € 20,00 

Per soort 4 x 12 stuks

Heeft u een verjaardag of een feestje en wilt u niet al te lang in de keuken staan? Dat hoeft nu niet meer met onze ambachtelijke partyballen!

De partyballen(12 stuks) zijn vacuüm verpakt. Maak een keuze uit een van de vele soorten overheerlijke partyballen.

De partyballen worden vacuüm verpakt geleverd. Plaats de partyballen in een ruime pan en deze vult u met water en de dichte vacuümverpakkingen met partyballen. U brengt het water zachtjes aan de kook (zodra het water kookt, het vuur laag zetten) en u laat de partyballen in ca. 15 minuten warm worden. Wanneer de partyballen voldoende zijn verwarmd, knipt u de verpakkingen open (pas op: dit kan heet zijn!) en verdeelt u de verschillende soorten partyballen per vak in de partypanin een kommetje of op een schaal.

Smullen maar!

Sponsoractie

Saense Balle ondersteunt elke sportvereniging waar onze ballen verkocht worden.

U kunt uw vereniging helpen door bij uw bestelling de naam en/of code van uw vereniging te vermelden op het bestelformulier.

Bij elke 10e compleet verkochte partypannen met de Saense partyballetjes ontvangt uw vereniging 12 grote gehaktballen gratis om in hun clubhuis/sportkantine te verkopen.

Zondag 8 oktober was er weer de jaarlijkse verkiezing Telegraaf Gouden Gehaktbal in Amsterdam.

Het was een redelijk druk weekend voor Saense Balle en eigenlijk mijn moeder op pad gestuurd om wat ingrediënten te halen, de opdracht was om geen standaard gehaktbal in te leveren. Zaterdagavond alles gemengd en een klein proef balletje gemaakt, een beetje fijn tunen en mengen.

Nachtje laten staan, want kipgehakt is nou eenmaal niet zo stevig. Na een vroege formule 1 race gezien te hebben vliegensvlug de gehaktballen braden, terugkoelen en op naar de Centrale markthallen in Amsterdam.

Voor 13:00 uur moeten er drie gehaktballen ingeleverd worden, en dan is het afwachten of je gehaktballen na een eerste keuring op de retour tafel komen te liggen, gezien de vele deelnemers lagen mijn gehaktballen om 15:00 uur nog niet op de retourtafel. De keurmeesters liepen een beetje uit want even na drieën ging mijn gehaktbal pas op de tafel om te testen(ik zat vlakbij en om eerlijk te zijn rook ik hem al dat hij uit de oven kwam).

Nieuwsgierig keek ik naar de tafel waar hij lag en het mes erin gezet zou worden. Op dat moment kijkt een van de keurmeesters mij aan en vraagt of het mijn gehaktbal is, ik geen een klein JA knikje en op dat moment sta ik op en laat ze met rust om te keuren. Na een groot rondje gewandeld te hebben toch even kijken of ze nu wel op de retour tafel liggen, maar nee hoor ik mag nog even blijven tot de uitreiking van 16:30 uur.

Maar het was het wachten waard, want gewoon de Gouden gehaktbal ingeleverd!!!!

In 2016 was het nog brons en dit jaar maar gelijk zilver over geslagen.